logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Beneficis de la Quiropràctica durant l’embaràs

by | maig 23, 2022 | embaràs, quiropràctica

Moltes dones no saben que es possible fer més per a millorarla sevapropia salut ila del seu futur bebé durant l’embaràs

Per a la seva total seguretat ha de confiar la seva salut i la seva columna vertebral a un autèntic professional.

L’embaràs és un procés amb moltes interferències en la vida de la futura mare. La seva fesomia ha d’adaptar-se per a donar a llum sense produir molèsties i la Quiropràctica pot ajudar molt en el procés.

La vida moderna actual ens obliga a passar moltes hores asseguts, perdent mobilitat iflexibilitat en la nostra pelvis.

Els doctors en Quiropràctica equilibrem la columna vertebral i la pelvis; alliberem els bloquejos del sistema nerviós, ajudant a la futura mamà al fet que s’adapti a les modificacions que el seu cos experimenta, ajudant al fet que el seu bebè es col·loqui en la millor posició dins de la pelvis. Moltes vegades hi ha complicacions a causa d’un desequilibri en la seva pelvis que es pot corregir i millorar.

Realitzar un tractament durant els nou mesos de gestació beneficiarà a tot el seu cos i al del seu futur bebè.

Durant l’embaràs el cos de la dona es transforma radicalment. La columna vertebral de les mamàs ha d’anar adaptant-se més a més als canvis posturals, hormonals i emocionals que van ocorrent i al pes extra amb el qual ha de conviure durant els mesos d’embaràs. Un pes que repercuteix directament sobre l’esquena provocant dolors o molèsties que poden fins i tot prolongar-se fins al cap del part. Això ocorre a causa d’una desalineacióestructural en la columna i en la pelvis,repercutint a escala dels músculs i els lligaments.

Així doncs, és de cabdal importància cuidar la columna vertebral durant l’embaràs.

El desequilibri dels lligaments uterins i de les estructures pelvianes també reduirà l’espai disponible i afectarà el desenvolupament del sistema nerviós del bebè.

Mitjançant ajustos específics el seu doctor en Quiropràcticarestableix l’equilibri pelvià i la funció del sistema nerviós perquè tant la mamà com el seu bebè puguin afrontar el part amb més facilitat i major vitalitat.

PRIORITZI LA SEVA SALUT I VISITI REGULARMENT Al SEU DOCTOR EN QUIROPRÀCTICA

El doctor en Quiropràctica ajuda el cos a adaptar-se als canvis fisiològics normals en aquest període de la vida. Millora el benestar tant del futur bebè com el de la mare; reequilibrant i mantenint flexible la columna vertebral, la pelvis, el sacre, el maluc i alliberant les tensions que existeixen en les vèrtebres, lligaments i músculspermetent que l’úter pugui engrandir-se simètricament gràcies a una bona posició pelviana a mesura que el nen es desenvolupi i creixi amb normalitat. A més, facilitarà i escurçarà el temps de part.

L’embaràs és un moment únic i meravellós en la vida d’una dona. És un període ple d’emocions, una etapa vital d’alegria gràcies a l’ajuda complementària d’un bon cuidat quiropràctic.