logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Parlem de Quiropràctica i tercera edat

by | maig 23, 2022 | quiropràctica, Tercera edat

La Quiropràctica és l’aliat perfecte per a gaudir d’una salut completa i magnífica qualitat de vida durant la tercera edat.

La prevenció és també un factor important per a frenar el desgast del cos amb el pas dels anys, ja que en aquesta etapa som més vulnerables i pujar els seus defenses davant l’aparició de malalties és important.

Si no ens cuidem, l’edat ens porta a la progressiva pèrdua de la capacitat d’adaptació que té l’organisme. Comença la degeneració a l’esquena, les articulacions deixen d’estar ben nodrides i lubrificades i disminueix la coordinació, l’equilibri i la funció òptima del sistema nerviós.

Un pacient en cuidat quiropràctic millorarà la seva flexibilitat i la seva mobilitat general, reduirà els dolors d’esquena i extremitats, previndrà la degeneració articular, disminuirà el nombre de caigudes, alleujarà els dolors artròsics, permetrà augmentar les hores de somni i millorarà la capacitat d’adaptació que té el cos davant el dolor, evitant també el cansament prematur que ens impedeix acabar totes les activitats que volem fer al llarg del dia.

PRIORITZI LA SEVA SALUT I VISITI REGULARMENT Al SEU DOCTOR EN QUIROPRÀCTICA

A l’hora de l’ajust el doctor en Quiropràctica adaptarà el seu tractament al cas específic del pacient. Mitjançant suaus i indolors ajustos, se centrarà a fer que l’organisme funcioni al cent per cent de la seva capacitat, millorant i frenant els processos degeneratius associats a l’edat.

La Quiropràctica és un dels tractaments més segurs i eficients que tenim per a combatre l’edat vertebral i es recomana per a pacients fins a l’edat més avançada. Mitjançant aquest tractament s’elimina o alleuja el dolor d’esquena i la disfunció en el moviment articular.

El doctor en Quiropràctica detectarà i corregirà els bloquejos vertebrals (subluxacions) que es creen en la columna, eliminant la pressió que s’exerceix sobre les articulacions i discos, que acaben derivant en inflamació i dolor.

La Quiropràctica prevé el desgast en les articulacions i elimina els bloquejos articulars o pinçaments nerviosos que es produeixen amb el pas del temps, millorant la funció neuro-múscul-esquelètica i la manera en què es comunica el cervell amb la resta de l’organisme.

Una vegada el cos ja es troba en equilibri conservarem aquesta vitalitat i energia al llarg dels anys. Reduirem la ingesta de medicaments, tindrem més mobilitat i millorarem la coordinació general. Per consegüent, envellirem de manera més saludable, podent gaudir d’aquesta meravellosa etapa de la vida, d’aquelles activitats d’oci pendents que sempre hem volgut fer, dels nostres nets i sobretot, del plaer de viure.

Permeti regalar-li més anys a la seva vida i més vida als seus anys amb una millor qualitat de vida gràcies a la Quiropràctica.