logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Problemes de dolor d’esquena: quiropràctic a prop meu

by | maig 23, 2022 | Mal d'esquena, quiropràctica

Potser encara no ho has provat, però és una teràpia no invasiva amb resultats sorprenents. Aquesta professió no tracta de posar pegats al dolor, sinó que tracta les malalties des de l’arrel del problema.

Per a la seva total seguretat ha de confiar la seva salut i la seva columna vertebral a un autèntic professional.

El Journal of the American Medical Association (JAMA) ha recomanat que els pacients que busquen un tractament per al dolor d’esquena han de considerar l’atenció quiropràctica abans de prendre mesures invasives, com optar per la cirurgia (o arribar a consumir nivells exagerats de medicaments). L’opció quirúrgica ha de considerar-se si fallen les teràpies conservadores.

Segons JAMA, les alternatives conservadores i no invasives com l’atenció quiropràctica haurien de ser la primera “línia de defensa” perquè són més segures i eficients per a tractar el dolor.

La revista JAMA saca a col·lació un estudi de la revista mèdica Spine, en el qual tots usuaris que sofrien de dolor lumbar van rebre atenció mèdica estàndard (SMC, per les seves sigles en anglès) i la meitat dels participants van rebre atenció quiropràctica addicional. Els investigadors van trobar que en els pacients amb SMC més atenció quiropràctica, el 73% va informar que el seu dolor havia desaparegut per complet o havia millorat molt després del tractament en comparació amb solo el 17% del grup SMC.

El dolor d’esquena pot ser des d’un dolor sord o agut a l’esquena fins a un formigueig o entumiment que recorre la cama. Aquests símptomes poden indicar, entre altres casos, que un nervi està pinçat. Això ocorre quan el disc vertebral sobresurt i exerceix una pressió addicional sobre el nervi que sali entre els ossos de la columna.

PRIORITZI LA SEVA SALUT I VISITI REGULARMENT Al SEU DOCTOR EN QUIROPRÀCTICA

L’atenció quiropràctica pot mostrar-te com mantenir adequadament la salut de l’esquena i prevenir la possibilitat de futurs dolors de columna i esquena.

La cirurgia sempre ha de ser l’últim recurs. Si tens o has tingut dolor d’esquena o qualsevol altra afecció de la columna, considera visitar a un doctor en Quiropràctica.

Els usuaris del Centre Chiropratic de la Columna Vertebral, que confien en aquesta professió, després de sentir-se novament en plena forma, coincideixen en la seva primera reflexió:

“Per a recuperar el benestar i la salut, només necessito a un quiropràctic a prop de meu”.