logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Prevenir amb la Quiropràctica

by | juny 10, 2022 | quiropràctica

La majoria dels pacients acudeixen a la nostra consulta amb una esquena molt desgastada. Quants de vosaltres heu realitzat alguna vegada una revisió de la columna vertebral?

Si volem prevenir una càries o la caiguda d’un queixal ens fem una revisió anual. La gran majoria de les persones només fan una revisió de la seva columna vertebral quan pateix algun dolor en aquesta zona. Fins i tot els usuaris de la Quiropràctica no són conscients de tots els beneficis del tractament. Moltes persones només recorren a la Quiropràctica quan tenen mal d’esquena o coll, però en realitat té un abast molt més gran.

La Quiropràctica vetlla perquè el nostre cos funcioni al 100% de la seva capacitat

El sistema nerviós i el cervell controlen totes les funcions corporals. Hi ha una comunicació entre el cervell i cada cèl·lula del cos. Aquesta informació passa a través de la columna vertebral cap a la resta del cos (òrgans, músculs, cèl·lules, etc.).

Una subluxació vertebral (desplaçament vertebral) pot causar interferències nervioses, ser l’origen del dolor, un desgast i el mal funcionament de la columna vertebral amb pèrdua de mobilitat.

Els primers desplaçaments vertebrals es poden produir el dia que naixem o durant el part.

Només un 10% de les subluxacions produeixen dolor, actuen en silenci, fet que molts desconeixen

Si el cos no funciona a la seva màxima capacitat, el fa més susceptible al que anomenem ‘mal-estar’ i per això el cos s‘emmalalteix o es torna simptomàtic. Per això, els doctors en Quiropràctica no només posen atenció als símptomes; sinó que també s’enfoquen en allò que va causar aquests símptomes, és a dir, busquen l’origen del problema que causa les subluxacions i hi treballen.

Rebre tractament quiropràctic prolonga la vida útil de la columna vertebral i de totes les articulacions, preveu la degeneració espinal progressiva per millorar la nostra qualitat de vida i potenciar les nostres capacitats.

La Quiropràctica és més que un remei al dolor, ens ajuda a prevenir greus complicacions i ens dóna qualitat de vida a curt, mitjà i llarg termini.