logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Confiï en el seu quiropràctic

by | juny 19, 2022 | quiropràctica

Estem iniciant l’estiu i tothom vol estar en forma. Uns decideixen fer esport o dieta, altres també prenen una decisió important: acudir a un centre quiropràctic.

El doctor en Quiropràctica treballa el nostre sistema nerviós perquè funcioni a ple rendiment. Per aconseguir que es transmeti la informació vital del cervell a totes les cèl·lules, òrgans i músculs del cos cal que la columna vertebral estigui en perfecte estat d’alineació.

Com treballa el doctor en Quiropràctica?

Per saber si el sistema nerviós està lliure d’interferències és fonamental fer-se una revisió quiropràctica. El doctor en Quiropràctica aplica uns ajustos manuals precisos i indolors que corregeixen subluxacions vertebrals, correcció vertebral que es realitza a través d’una suau pressió amb les mans i amb ajuda d’unes lliteres electrohidràuliques exclusives i procedents dels Estats Units que s’adapten específicament a cada cas concret.

L’exercici de la professió quiropràctica requereix una intensa formació teòric-pràctica, que s’adquireix després de 7 anys d’estudis universitaris. No cal que aparegui el dolor o lesió per acudir a la consulta d’un quiropràctic per a una posada a punt vertebral. El més important també és prevenir problemes en el futur.

Per qui i per què?

Per a tota mena de persones: adults, gent gran, nens, així com les futures mares i nadons durant i després de l’embaràs. Tots obtenim beneficis d’una esquena sense subluxació i, per tant, un sistema nerviós a punt que aporta més salut, més resistència i més qualitat de vida. A més, un ajust quiropràctic pot tractar el mal de cap, la migranya, l’estrès, el dolor lumbar, la ciàtica, l’hèrnia discal, les molèsties pròpies de la menopausa; prevenir i frenar l’artrosi i l’osteoporosi.

Posar la salut a les mans d’un doctor en Quiropràctica és una garantia per estar en forma a l’estiu i ser molt més competitiu tot l’any.

El cos és una màquina de precisió, cal afinar-la el millor possible

Assenyala Alain Chiappinelli , director del centre quiropràctic de referència al nostre país, el Centre Chiropràctic de la Columna Vertebral , amb centres a Barcelona i Sitges.

Així mateix, Alain Chiappinelli, com a doctor en Quiropràctica, recalca que per a la seva total seguretat ha de confiar la seva salut i la seva columna vertebral a un autèntic professional, doctor en Quiropràctica o doctor en Medicina especialitzat en aquest camp.