logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Trenta-cinc anys al servei de la Quiropràctica

by | juny 28, 2022 | quiropràctica

No busca el reconeixement a través de la Quiropràctica, i no s’atribueix el mèrit de curar ningú. Més aviat, la seva feina i interès consisteix a permetre que la salut dels pacients cada dia sigui millor. L’objectiu principal sempre ha estat que tot cos funcioni al 100%

Alain Chiappinelli, doctor en Quiropràctica, amb 35 anys d’experiència, sempre ha estat al peu del canó per atendre qualsevol mena de trauma.

I com van respondre els pacients?

Durant molts anys, alguns pacients es mostraven una mica escèptics sobretot a Espanya, ja que als Estats Units i a altres països europeus on he treballat la Quiropràctica és una professió molt coneguda, reconeguda i essencial. Però aquí, a poc a poc, es va anar establint una relació de confiança i alguns continuen sent pacients avui dia. Entusiasmats pels resultats aconseguits sempre han mostrat gestos d’agraïment. Això és perquè han après a confiar en la professionalitat del quiropràctic.

A més de millorar el rendiment, en què treballa la Quiropràctica?

D’una banda, sobre la prevenció de lesions; de l’altra, la Quiropràctica no se centra en els símptomes, sinó que cerca l’arrel del problema per entendre per què hi ha aquestes malalties.

Si el cos, que ha de ser vist com un organisme unitari, no té interferències, aleshores es poden prevenir múltiples lesions o malalties: des de problemes de mal de cap, fins a la clàssica hèrnia discal o problemes d’escoliosi, entre una infinitat de patologies. La clau és aconseguir una columna vertebral lliure de subluxacions.

“Conjuntament, l’amor i l’empatia amb el pacient és la base per emprendre el millor tractament per a la seva salut”

Paraules d’Alain Chiappinelli, doctor en Quiropràctica.