logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Incrementa el teu rendiment esportiu amb la Quiropràctica

by | jul. 11, 2022 | quiropràctica

Qualsevol forma d’entrenament esportiu pot causar possibles danys a l’alineació de la columna vertebral, ja que un impacte a les cames, els braços, el cap o les espatlles es pot transmetre a l’esquena

Per això, cada cop més persones recorren a la Quiropràctica, especialitat centrada en l’equilibri del sistema nerviós, que és fonamental per aconseguir un bon descans i donar la possibilitat al cos perquè es recarregui degudament.

Factors que afecten el rendiment esportiu

Els obstacles que impedeixen incrementar el rendiment esportiu i gaudir d’una bona salut són nombrosos: estrès, insomni, cansament, depressió, tensions musculars, mal d’esquena, etc. Aquests trastorns no només ens resten qualitat de vida, sinó que són factors que influeixen directament al nostre rendiment esportiu.

Aquests trastorns pertanyen al camp despecialització de la Quiropràctica, que els pot prevenir i tractar, mentre alhora fomenta el funcionament òptim del cos. Per això, fa molt de temps que la Quiropràctica és coneguda pels esportistes d’alt nivell. Estudis han demostrat que les cures quiropràctics poden incrementar el rendiment esportiu significativament.

La Quiropràctica i el rendiment esportiu

Esportistes d’elit com Rafael Nadal, Lionel Messi, Jorge Lorenzo, Tiger Woods, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan i Usain Bolt,la gran majoria dels actors de Hollywood, com Demi Moore, Richard Gere, Jason Statham o Mel Gibson, recorren a la atenció quiropràctica per mantenir-se en forma durant les seves competicions esportives i rodatges. Madonna, Cher, Janet Jackson, Tina Turner i Justin Bieber també fa anys que incorporen la Quiropràctica a la rutina física.

Originària dels Estats Units, on és la tercera professió sanitària, la Quiropràctica és una teràpia natural basada en la cura del sistema nerviós i la columna vertebral. Mitjançant ajustos suaus i indolors de la columna vertebral, el doctor en Quiropràctica assegura que el sistema nerviós quedi lliure d’interferències, permetent el 100% del flux ininterromput de la informació nerviosa entre el cervell, els músculs, els òrgans i cada cèl·lula del cos.

Això alhora promou el funcionament òptim de tot el cos. No només s’eviten dolors, sinó que es fomenta l’energia i la resistència a l’estrès, el cansament físic i les malalties.