logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

El secret de portar bé els anys

by | maig 23, 2022 | quiropràctica

Amb l’edat som molt més sensibles, el nostre cos és més vulnerable i responem pitjor a qualsevol agressió física, química o mecànica.

Malalties, dolors i malestar no haurien d’estar relacionats amb l’edat. Tot el contrari, hauríem de tenir un cos més preparat, amb més immunitat i llest per a defensar-se

Si ens cuidéssim bé, l’edat no seria sinònim de pèrdua de mobilitat, flexibilitat, coordinació, equilibri i memòria. Podríem adaptar-nos millor, amb més ganes de viure i més qualitat de vida.

La vida és un aprenentatge i per això hem d’educar i ajudar el nostre cos a reaccionar correctament.

Si la columna vertebral està ben alineada gràcies a un cuidat Quiropràctic de la seva esquena, el cos es desgastarà menys. Una tècnica de cuidat antienvelliment natural utilitzada als països industrialitzats més avançats és la Quiropràctica.

L’objectiu de la Quiropràctica és optimitzar el cos perquè funcioni al 100% i suportar millor l’estrès al qual estem sotmesos diàriament.

Tècnica nova al nostre país, la Quiropràctica és molt poc coneguda i hauria de ser emprada des de la infància de manera preventiva. Mai és tard per a fer ús de manera curativa per a evitar un envelliment massa ràpid o patològic i donar qualitat de vida.

PRIORITZI LA SEVA SALUT I VISITI REGULARMENT Al SEU DOCTOR EN QUIROPRÀCTICA

Cuidi la seva esquena, font de salut i benestar

No oblidi que la seva columna és la part protectora de la medul·la espinal, és el seu sistema nerviós, que coordina cada cèl·lula, òrgan i funcions del seu cos. Tingui en compte que només un 10% de les subluxacions (desalineacions vertebrals) emeten un senyal de dolor.

No tenir dolor no significa que no hi hagi interferències, ni desgast anormal ni que el seu sistema nerviós funcioni al 100%. No esperi que sigui massa tarda per a fer una ITV de la seva esquena. Un doctor en Quiropràctica podrà valorar si hi ha o no subluxacions i cuidar-les.

Notarà els efectes positius de manera immediata i al llarg de tota la seva vida.

La Quiropràctica és una forma eficaç i segura que tracta de manera natural el seu dolor d’esquena i articulacions durant la vida. Si no ha tingut l’oportunitat d’haver seguit un tractament preventiu durant la infància, igual que en altres països, mai és tard per a aprofitar els seus múltiples beneficis.

Amb una columna ben alineada i sense subluxacions es pot viure millor, més temps i amb una millor qualitat de vida sense desgastar anormalment ni danyar de forma més ràpida les seves articulacions i el seu cos.