logo-quiropractica-barcelona-nuevo-shadow-w200

Dolor menstrual: tractament natural quiropràctic

by | febr. 24, 2023 | quiropràctica

La quiropràctica pot ser útil per als dolors menstruals

Eliminant les subluxacions vertebrals es restableix l’equilibri en l’organisme i disminueix els símptomes dolorosos relacionats amb la menstruació.

Les subluxacions vertebrals interfereixen en la comunicació entre el sistema nerviós i tots els òrgans del cos, inclosos els de l’aparell reproductor.

Existeixen estudis sobre l’eficàcia de la quiropràctica davant els dolors menstruals.

A través del sistema nerviós, el cervell envia i rep continus estímuls i missatges a totes les parts del cos.

A través del sistema nerviós, el cervell envia i rep continus estímuls i missatges a totes les parts del cos. Quan els traumatismes (inclosos els emocionals), les males postures o altres tipus d’afeccions provoquen canvis, desplaçaments vertebrals en la columna vertebral, s’obstaculitza la correcta transmissió dels impulsos nerviosos i el bon funcionament de la zona i òrgan afectat.

El tractament quiropràctic

En eliminar les subluxacions vertebrals, localitzades en la columna vertebral, es restableix una correcta comunicació en el sistema nerviós en el sistema nerviós i es recupera tant el bon funcionament com el benestar.

D’aquesta manera, els símptomes d’amenorrea, dismenorrea i altres irregularitats, així com les enrampades doloroses en els primers dies de la menstruació, poden millorar o fins i tot desaparèixer amb el tractament quiropràctic.

L’estat d’inflamació i irritació de l’úter en aquests casos, sovint, és degut a una alteració de la columna vertebral en els tractes lumbar i sacre (a vegades també cervical).

El tractament quiropràctic se centra en aquestes zones, s’actua sobre la pelvis, la regió lumbar i la zona cervical alta i s’eliminen les subluxacions vertebrals que podrien ser la causa del dolor menstrual.

Certament, els problemes d’amenorrea i dismenorrea també compten amb altres factors responsables d’aquestes afeccions, com pot ser un problema de d’endometriosi, la dieta, la falta de somni o altres patologies que també es tindran en compte.